HAAR, maar ook voor hem! afspraak maken Keune webshop Matrix webshop

kapsalon
Germa en Carmen geven de schaar door aan ...jou?

Germa en Carmen geven de schaar door aan…. jou?
Haarsalon Figaro zwaait deze twee knappe ladies uit. Germa en Carmen nemen afscheid en gaan een uitdaging aan in een heel andere branche. Het 20-jarig jubileum van Haarsalon Figaro maken ze net niet meer mee. Beide zijn ze als leerling begonnen in de kapsalon. Vele mooie jaren liggen achter hen waarin ze veel geleerd hebben en een vaste klantenkring hebben opgebouwd bij Figaro. Jammer voor de collega’s en de vaste klanten, maar we wensen de meiden heel veel plezier in hun nieuwe baan. En bedankt voor vele mooie jaren!
P.S. Wil je Germa en Carmen nog treffen? Dan moet je wellicht aan gezinsuitbreiding gaan denken…
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Met het vertrek van Germa en Carmen is Haarsalon Figaro op zoek naar twee allround haarstylistes, per 1 oktober 2021. Haarsalon Figaro is al bijna 20 jaar een begrip in Lochem en omstreken. We werken met een gezellig, creatief en hecht team. De klant is koning en door onze passie voor het vak, onze aandacht, goede service en ongedwongen sfeer proberen wij het verschil te maken. Binnen Figaro hechten we veel waarde aan opleiding en kennis delen. We doen er alles aan om op alle gebieden up-to-date te blijven, om zo de klanten van het beste te voorzien.
Wat heeft Haarsalon Figaro je te bieden:
✓ Een veelzijdige functie in een gezellig team;
✓ Voldoende doorgroeimogelijkheden;
✓ Ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid;
✓ Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
Ben jij die creatieve haarstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging en wil werken in de gezelligste salon van Lochem? Dat kan… reageer dan snel. Overtuig ons met een pakkende motivatie en stuur ook je C.V. mee. Je kunt dit sturen naar info@haarsalonfigaro.nl, t.a.v. Erica Holterman. Heb je vragen? Schroom dan niet te bellen met 0573-254959.