HAAR, maar ook voor hem! afspraak maken

kapsalon
Haarwerkspecialist


Haarsalon Figaro, uw haarwerkspecialist

"Als je haar maar goed zit" is voor sommigen een pijnlijke uitspraak. Veel mensen hebben last van kaalheid en haaruitval.
Dit kan een erfelijke oorzaak hebben, maar ook hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress of medicijngebruik kunnen voor haarverlies zorgen.

Voor ieder haarprobleem een oplossing
Als erkend haarwerkspecialist kijk ik, Erica, graag samen met u naar de best passende oplossing. Dat kan zijn een haarwerk, een haarstuk (je) of een mutsje. Voor ieder haarprobleem is er een oplossing.
Ik breng u graag iets positiefs in een vaak minder positieve periode.

Vrijblijvende afspraak
U kunt vrijblijvend een afspraak maken bij ons in de salon. Spreekt u liever bij u thuis af of op een andere locatie, dat kan ook.
Deze gratis intake plan ik binnen vijf werkdagen voor u in, desgewenst buiten openingstijden. En in geval van spoed mag u ook het volgende nummer bellen: 06 22 74 85 83 

Levertijd
De levertijd kan per haarwerk variëren. Confectiehaarwerk is binnen twee werkdagen mogelijk. Voor maathaarwerk moet u rekening houden met een levertijd van 12 -16 weken.
Het is mogelijk om haarwerk te reserveren. Dit kan voor een periode van minimaal drie tot maximaal 6 weken.

Declaraties
Vanuit de zorgverzekeringen zijn er diverse vergoedingsmogelijkheden voor een haarwerk. Wij maken afspraken met verschillende zorgverzekeraars, zodat wij de declaraties rechtstreeks kunnen doen. Het te vergoeden bedrag wordt in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

Service
Na enkele weken zien we u graag terug voor een servicebehandeling. Ook voor het onderhoud van uw haarwerk kunt u bij ons terecht. Want wij weten als geen ander: als u er goed uitziet, voelt u zich ook zelfverzekerd!

Mocht u niet helemaal tevreden zijn, verwijzen we u naar onze schriftelijke klachtenprocedure.

Wij waarborgen te aller tijde uw privacy en werken volgens de algemene voorwaarden van de uiterlijke verzorgingsbranche.
We zijn aangesloten bij de stichting Geschillencommissie voor consumenten.